kelanatinta
Assalamualaikum w.b.t
Lama tak citer pasal diri..haa..jadi lani Anna nak post untuk mereka yang terlibat..hhehhe
Baru-baru ni..jumpa dengan adik kesayangan AZEEQ ILYANNA a.k.a YANA with my sister and my khutbi and the important person..ABAH..Alhamdulillah..banyak perkara yang dikongsikan..walaupun masa agak singkat..tapi tetap bersyukur boleh spend time with them happily...=)

Adik...da nak habis cuti semesternya next week..dan dah nak balik ke UITM Sri Iskandar smbung belajar...Good Luck for you my dear..teruskan perjuanganmu sampai berjaya ya..=) I'll always pray for you my dear..just do your best in whatever you do...and remember, maintain your CGPA!! =)

adik
Khutbi...datang dari jauh..untuk selesaikan urusannya di KL...alhamdulillah diberi kesempatan untuk bertemu dan join sekali dalam pertemuan keluarga ni..=) Story many things and share many things..Syukran jazilan for your time..honestly, i'm really appreciate that time..=) and thanks for lovely 'boxes'...=)

Abah..walaupun duk satu KL..tapi susah nak jumpa nih..buzy selalu..=) Alhamdulillah, dapat juga jumpa abah..lepaskan rindu..sekejap pun tak apa..janji dapat jumpa..sayang abah sokmo =)


Akak..Anna tinggal sekali dengan kakak..jadi..kakak lah yang akan menjadi peneman dan pendamping setia Anna jika Anna keluar kemana-mana (kecuali keluar pergi kerja..tapi balik tetap sama-sama)...=) Anna tak boleh keluar seorang diri...sebab, memang Anna tak boleh nak jalan seorang...thanks kakakku sayang..=)
Labels: edit post
Reactions: 
1 Response
  1. YaNaYuKiE Says:

    huhuu....maseh akak..adik akn ingt pesan akak sokmo...miantain cgpa..!!!yeah!!..adik akan ingt...=)


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...