kelanatinta
Alhamdulillah tepat jam 11.30 pagi tadi...
selesai sudah jawab exam Lembaga Jururawat Malaysia(LJM)...
syabas dan tahniah buat semua sahabat seperjuangan yang berjaya menjawab exam tadi dengan jayanya...insyaAllah, moga2 kita semua beroleh keputusan yang jayyid untuk exam ni..amin..
penuh debaran menanti tarikh hari ni...dan juga penuh penasaran menanti pengakhirannya...
Exam Lembaga Jururawat Malaysia inilah yang menjadi penentu career Anna...
Lulus exam ni..InsyaAllah Anna automatik akan menjadi seorang Staff Nurse(SN Anna)...hehehe..
amin..moga-moga Lulus dengan cemerlang (doakan Anna ye)...
hmm...kalau dah habis exam LJM ni..bermakna...Anna juga dah tamat belajar untuk peringkat ini..
bermakna...dalam miggu ni jugak, Anna akan balik ke kampung buat selamanya...
meninggalkan kolej dan sahabat2 disini...sedihnyer...
rasanya, tak ready lagi nak tinggalkan sahabat2 kat sini...aduhai, indah ukhuwah bersama mereka..
tetapi, hidup perlu diteruskan, perjuangan perlu diteruskan, dakwah perlu disebarkan, kan?
perancangan perlu diteruskan agar mengikut plan..huhu..

harapnyer selepas ni semuanya kembali berjalan dengan lancar..
dapat lagi kembali menulis kat blog ni..lama sudah tak post something kat blog ni..
rindu jugak nak kembali berkongsi ilmu dengan semua sahabat disini...huhuu..
sambil menunggu result exam LJM lagi sebulan...macam2 bleh dilakukan...
insyaAllah..moga apa yang dirancang berjalan lancar...






Labels: edit post
Reactions: 
0 Responses

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...