kelanatinta
Alhamdulillah...berakhir sudah tour di Penang..
Emm..agak2nya masih ingat lagikah apa yang ANNA janjikan pada antum semua ya?
masih ingat lagi pada SURPRISE yang ANNA janji untuk kongsi ngan antum semua?
mesti ramai yang tertanya2 mana post ANNA nih kan? huhu..
Jom..ana ceritakan sedikit...
Orang yang ANNA maksudkan adalah.....
UMMI baru!..Alhamdulillah...akhirnya abah ANNA telah berjumpa dengan wanita yang bakal menenaminya melayari bahtera kehidupan yang baru...insyaAllah..
UMMI ini..alhamdulillah...bagi ANNA dia seorang yang mencukupi syarat2 yang ANNA pernah nyatakan pada post yang dulu...
Apa dia? semak la semula post Ahli Keluarga Baru ya...
Mula2 untuk berjumpa dengan orang baru ni...satu perkara yang mendebarkan bagi ANNA..
almaklumlah..orang yang baru first time kita nak jumpa dan nak kenali...
namun, semuanya berjalan dengan lancar..
Alhamdulillah...syukur dengan nikmat Tuhan yang tak pernah putus...
Jadi..rasa2 nya...dah terleraikah apa yang bermain di fikiran antum semua tentang siapa orang yang dimaksudkan sebelum ni? hehehe...
huh..ada yang menyatakan bakal suami ana la..ada yang menyatakan ana dah nak kahwin la..
walau apapun..syukran diatas segala ucapan dan doa yang diberikan ya...
tentang diri ANNA, insyaAllah dah sampai jodohnya..insyaAllah...
moga2 dipermudahkan segala urusannya...amiin..
Labels: edit post
Reactions: 
3 Responses
  1. ye ke.. alhamdulillah..:) bile wani nak jumpe ek? hehe


  2. anna@badi Says:

    biler ek? wani akan jumpa..WAJIB jumpa tau..biler tu nanti as gtau ya..hehe


  3. ehe.. senyap2 je abah ek? ehe.. abah duk umah dulu lagi?


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...