kelanatinta
hmm..sekarang susah sket nak update blog....
Anna mintak maaf ngan sahbat2 semua...
jarang sket nak update citer terbaru..buzy dengan buku ja sekarang nih...
16 jam dengan buku ja...tak cayer? percayalah...
16 jam..bagi Anna satu masa yang pendek untuk study + ibadah + aktiviti..
cukup ka tuh? hmmm...
lagi 8 jam? Anna peruntukkan untuk ibadah + tidor (rehat..)
insyaAllah..yang pasti masa untuk KEKASIH Anna yang SATU pasti ada..
itu WAJIB!! (kalo tak nanti Anna rindu ngan Rabbi..)
Anna sekarang sedang berusaha untuk prepare diri untuk final exam..
the MOST important FINAL EXAM on 23 Jun 2010..
hmm..only 2 weeks more...huh..tak tau lagi tahap confident sampai maner dah la ni...
confius pun ader jugak ni..takut+cemas+yakin..semua bercampur aduk..adoi..
dalam 16 jam tu jugak kene bahagi masa untuk berulang ke IJN..
jaga bonda yang tersayang di sana( bonda sakit..doakan bonda Anna ya ;-(..)
itu yang tak dan nak post citer terbaru...
Mohon doa dari sahabat semua agar Anna bisa lalui semuanya dengan tenang dan dipermudahkan segala urusan...
insyaAllah..jika ada kesempatan..Anna pasti akan update citer terbaru..huhu
Labels: edit post
Reactions: 
1 Response
  1. mamsder Says:

    slmt berjaya utk exam...moga bonda cpat sembuh,amin....


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...