kelanatinta

Salam aidil adha kepada semua sahabat dan muslim di seluruh dunia...
semoga banyak yang dapat kita muhasabah untuk aidil adha pada kali ini...

tahun ni first time tak dapat raya ngan family...
kene raya kat penang..tapi nak wat camner...dah tugas...kene redha...
sedih jugak dengar takbir raya...ish3...sayu hati...
tapi inilah pengorbanan kali ini...sempena aidil adha...
berkorban demi tugas...ikhlas di hati...insyaAllah...

kepada semua sahabat yang pulang ke kampung halaman...
berhati-hati di jalanan...semoga selamat sampai ke destinasi...

di kesempatan ini...
anna, ingin mengucapkan sekali lagi selamat menyambut Aidil Adha dengan penuh keinsafan dalam diri...

mungkin ada yang berminat untuk tahu tentang aidil adha??
lihat link ini...
http://ms.wikipedia.org/wiki/Hari_Raya_Aidiladha
Labels: edit post
Reactions: 
0 Responses

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...